Alegoria në argumentet islame!Disa të "mençur" mohojnë alegorinë në argumentet islame, andaj çdo gjë duhet kuptuar fjalët në kuptimin e saj të vërtetë.

Ani mirë shumë, i thash po a ka mundësi të shpjegojmë hadithin e Pejgaberit a.s. ku thotë: "Bënë bismila dhe ha me dorën e djathtë"?

Kjo është shumë e qartë më tha ai.

Ndoshta i thash unë, por ja që unë se kam të qartë, sepse unë ha me gojë e jo me dorë, i thash!

Normal, se me gojë, po kjo asht alegori, tha ai që refuzonte alegorinë.

Tash e kuptova i thash.Autor: Jusuf ZIMERI

Në rregull

Kjo webfaqe përdor cookies. Duke përdorur këtë webfaqe, do të pranoni edhe vendosjen e cookies. Më shumë Info ...