Mëso faljen e NamazitEsselamu alejkum, të nderuar vëllezër e motra në Islam.

Kemi nderin që t'ju njoftojmë se webfaqja jonë ju ofron Projektin "Mëso faljen e Namazit" (faljen e namazit për fillestarë).

Shpresojmë se përmes këtij Projekti modest t'ju ndihmojmë të gjithë vëllezërve dhe motrave tonë, të cilat kanë nevojë, sa do pak, për ta mësuar më drejtpërdrejtë formën e faljes së namazit.

Në Projektin e ri (V3), krahas namazeve të kategorisë farz i kemi përfshirë edhe namazet e kategorisë vaxhib dhe sunnet, e gjithashtu edhe disa du'a (lutje).

Gjithashtu, ju kishim lutur, në rast se do të vëreni ndonjë lëshim apo gabim te Projekti, të na informoni, në mënyrë që ne ta përmirësojmë atë.

Vetëm Allahu i Madhërishëm është i pa të meta!

Ju falënderojmë paraprakisht!Për shkarkimin e Projektit, kliko poshtë:Variantet e vjetra:
_________________________

menaxhimi_________________________

Në rregull Kjo webfaqe përdor cookies. Duke përdorur këtë webfaqe, do të pranoni edhe vendosjen e cookies. Më shumë Info ...