Mënyra e faljes së NamazitEsselamu alejkum, të nderuar vëllezër dhe motra.

Kemi nderin që t'ju njoftojmë se webfaqja jonë ju ofron Programin e faljes së namazit për fillestarë.

Shpresojmë se përmes këtij projekti modest t'ju ndihmojmë të gjithë vëllezërve dhe motrave tonë, të cilat kanë nevojë, sa do pak, për ta mësuar më drejtpërdrejtë formën e faljes së namazit.

Gjithashtu, ju kishim lutur, në rast se do të vëreni ndonjë lëshim apo gabim te Programi, të na informoni, në mënyrë që ne ta përmirësojmë atë.

Vetëm Allahu i Madhërishëm është i pa të meta!

Ju falënderojmë paraprakisht!Për shkarkimin e Programit, kliko poshtë:Varianti i vjetër:_________________________

namazi

_________________________

Në rregull Kjo webfaqe përdor cookies. Duke përdorur këtë webfaqe, do të pranoni edhe vendosjen e cookies. Më shumë Info ...