Mesele mbi Shefaatin 2Pyetja:

Si mendoni për çështjen e shefatit (ndërmjetësimit)?


Përgjigjja:

Shefati i të Dërguarit të All-llahut Ditën e Kijametit është i vërtetuar me hadithe të vërteta si dhe baza e Shefatit është e vërtetuar me Kur'an, ai që e mohon ka mohuar atë që vërtetohet me hadith sahih dhe pohimin e Kur'anit dhe nuk e ka kuptuar domethënien dhe urtinë e shefatit.Shejh - Dr. El-Buti

Në rregull Kjo webfaqe përdor cookies. Duke përdorur këtë webfaqe, do të pranoni edhe vendosjen e cookies. Më shumë Info ...