Mesele mbi Namazin Kaza 1Pyetja:

Si është dispozita e atij që i ka kaluar pa e falur namazin e vitrit dhe a falet ky namaz kaza?


Përgjigjja:

Po, namazi i vitrit bëhet kaza njëlloj nëse themi se është vaxhib si te Hanefijtë poashtu nëse themi sunnet siç është te Shafijtë dhe të tjerët.Shejh - Dr. El-Buti

Në rregull Kjo webfaqe përdor cookies. Duke përdorur këtë webfaqe, do të pranoni edhe vendosjen e cookies. Më shumë Info ...