Pse bajnë 'diskriminim gjinor'?Disa njerëzit siç janë, emancipuesit, cilivilizuesit, etj., e ku ta di une si i kanë emrat e tyre që natë e ditë na ofejdonjë neve fetarëve se kinse fanatizmi fetar qenka pengesa kryesore për realizimin e "të drejtave të femrave me burrat" sepse po të mos ishte ky element femra do të kishin të barabarta me meshkujt. Të babarta de. Plotësisht të barabarta në çdo sferë të jetës, si në Evropë e Amerikë e gjetiu në botën e civilizuar!!

Po i pyes një pyetje shumë të thjeshtë:

- Meqë qenkan plotësisht të barabarta, atëherë pse ekipet e futballit në Evropë janë vetëm meshkuj, pse mos me pas edhe femra 50%!?

- Pse në Shampion Kupë të garojnë vetëm ekipet e meshkuve, pse të mos ketë edhe ekipe të femrave!

- Pse federata e boksit qoftë ajo kombëtare apo nderkombëtare të mos organizoj ndeshje boksi mes femrave dhe meshkujve!?

- Pse bajnë diskriminim gjinor!?

- Pse federata e mudnjeve nuk organizon gara mes meshkujve dhe femrave mes veti meqë na qenkan plotësisht të barabarta!?

- Pse bëni "diskriminim" gjinor!?

Këso PSEJA ka pa fund, Veç thash, kot e kot de!!Autor: Jusuf ZIMERI

Në rregull Kjo webfaqe përdor cookies. Duke përdorur këtë webfaqe, do të pranoni edhe vendosjen e cookies. Më shumë Info ...