Vehabizmi dhe seksi!"Dijetari" Nasradin Al-Albani, frymezon ndjekesit e tij me rregulla jurisprudence islame te cilat gjate historise islame jane keqkuptuar dhe keqintrepretuar.

Por, duke qene se vehabizmi dhe selefizmi, nuk mund te intrigohet vetem se me fetwa seksi dhe skema imagjinare erotizmi, hoxha i vehabistave dhe selefistave, jep nje fetwa te cuditshme.

Ne video eshte pyetur, hoxha i vehabistave dhe selefistave Nasradin Al-Albani, se si mund te jete zgjidhja fetare, kur ne nje firme apo kompani punojne burra dhe gra bashkarisht?

Duke qene se vehabistat nuk e dine se cfare eshte fikhu (jurisprudenca islame) dhe shkenca e usulit te fikhut (bazat dhe parimet perceptuese te urdherit fetar), hoxha i cili ka bere lemsh gjithe ymetin e Muhamedit a.s., jep fetwa dhe zgjidhje juridike se qe te punohet lirshem dhe pa asnje problem me kolegen e punes ne nje kompani, duhet me patjeter te besh nje veprim per te cilin me pas ky veprim te sjelle si rezultat qe gruaja qe punon me te ne nje zyre te quhet si motra jote dhe nena jote.

Hoxha, nga zgjuarsia dhe largpamesia, i thote hamshoreve vehabiste, se mundet qe te pini qumesht ne sisen ose gjoksin, "ne formen e 5 te thithmeve" e koleges se punes dhe me pas ajo konsiderohet sikur e ke motren tende.

Nasradin Al-Albani vazhdon dhe thote: "qe nuk eshte e domosdoshme qe kolegja e punes te zbuloje te gjithe gjoksin, sepse nje gje e tille sjell pasoja te renda per vehabistin, por mjafton te zbuloje kokrrat e zeza te gjoksit dhe me pas te fuse buzet dhe te thithe 5 here".

Vetem keshtu, thote hoxha vehabist mund te jete zgjidhja!

Imagjinoni, se cfare opinione te tjera fetare kane dhene keta pseudo-hoxhallare ne fene e Muhamedit a.s..

Mos harroni nje gje!

Selefizmi dhe vehabizmi e ruajne unitetin e grupit te tyre, vetem nepermjet seksit dhe erotizmit, sikurse shiat. Shikojini sesi martohen dhe ndahen me grate qe marrin! Po ashtu shikoni edhe pasuesit e tyre te cilet e kane mendjen vetem tek grate dhe vajzat!

Shikoni vehabistat e ISIS-it se cfare bejne me grate dhe motrat muslimane te Irakut dhe Sirise!

Edhe xhenetin kur ja kerkojne Allahut, ja kerkojne qe te perfitojne hyrite dhe te kene mundesi te shkojne me shume gra dhe vasha!

Besimtare! Mos i fusni ne shpi!

Allahu na i pastrofte xhamiat tona nga keta mostra dhe funderrina!Përgatiti dhe përshtati: Halef bin Selef

Në rregull Kjo webfaqe përdor cookies. Duke përdorur këtë webfaqe, do të pranoni edhe vendosjen e cookies. Më shumë Info ...