Mesazh urgjentë dhe me rëndësiKy mesazh është për të gjithë ata që dalin natën, shkojnë në kinema apo diku tjetër, edhe për studentët që dalin nga univeriteti apo kolegji.

"N.q.s. një femijë që qan në rrugë, në çdo lagje, me një adresë në dorë, dhe ju kërkon ta çoni atje ku shkruan adresa, edhe n.q.s. është afër, ju duhet ta çoni atë në komisariatin më të afërt, dhe jo në adresën ku ju thotë!"

'Kjo është një menyrë e re, që perdorin për trafik organesh, vjedhjesh dhe përdhunim.'

Shpërndane sa më shumë, nëper Miqë dhe Shokë, mund të ndalosh shumë dhimbje nëpër familje!!!Mesazhi nga: Policia Shqiptare

Në rregull

Kjo webfaqe përdor cookies. Duke përdorur këtë webfaqe, do të pranoni edhe vendosjen e cookies. Më shumë Info ...