Vehabistët dhe lidhja Britaniko-Islame: Lufta publike, punët sekrete!Se sa e fortë është frika e Shteteve të Bashkuara dhe e tërë Evropës nga "terrorizmi islamik" dhe "fondamentalizmi", tregon më së miri fakti që i gjithë bota perëndimore, përfshirë Rusinë, duhej të adoptonte një doktrinë të sigurisë të quajtur "Lufta kundër Terrorizmit".

Kjo doktrinë nënkupton gatishmërinë e vazhdueshme të të gjitha shteteve perëndimore për t'i rezistuar fillimit të mundshëm islamik të asaj që quhet Lufta e Shenjtë ose Xhihadi. Kjo nënkupton vazhdimisht mbajtjen e një ushtrie të gatshme (në baza në të gjithë botën), forca speciale antiterror dhe vazhdimisht punë aktive e shërbimeve të inteligjencës në mbikëqyrjen e qytetarëve të vet. Sepse terroristët mund të jenë kudo dhe kushdo mund të jetë një terrorist.

Kjo është arsyeja pse forcat ushtarake të NATO-s janë vazhdimisht të pranishme në Detin Mesdhe afër Katarit, në Pakistan, në Oqeanin Indian… Praktikisht kudo ku mund të kalojnë xhihadistët islamikë. Edhe pse çdo anëtar i besimit islam mund të jetë një terrorist i mundshëm (kështu spekulojnë mediat perëndimore), as Evropa dhe as Shtetet e Bashkuara nuk kanë mbyllur dyert e tyre për emigrantët e tyre. Edhe më interesante - Evropa është plot vrima. Ashtu si SH.B.A. Kjo është e çuditshme.

Në çdo rast, qytetarët e Evropës dhe Shtetet e Bashkuara janë të siguruar në mënyrë që qytetet e tyre dhe të gjitha institucionet të jenë nën mbikëqyrje të vazhdueshme video, dhe të gjithë pasagjerët kontrollohen, skanohen, d.m.th. ata po ngacmojnë - për shkak të terroristëve.

Edhe pse të gjitha vendet drejtuese të aleancës së NATO-s janë vendet më të fuqishme në botë, të ashtuquajturit terroristët islamikë, duke vepruar në dukje të mjerueshëm, kanë rrjetin e tyre të padukshëm përmes të cilit ata financojnë veten e tyre në Evropë, prokurojnë armë, kontrabandojnë ato në BE dhe SH.B.A., dhe madje dinë si të bëjnë një bombë "të ndyrë" atomike.

Si e bëjnë atë dhe nga vjen prej këtij fanatizmi militant, kur të gjithë ata që lexojnë Kuran mund të shohin se nuk është aty. Përkundrazi, nga Kur'ani mund të nxirret vetëm mësim shumë paqësor.

Ka mbi 1.8 miliard muslimanë në botë. Dhe kjo i lë të gjithëve përshtypjen se ky është një "popull musliman" i vetëm. Atëherë muslimanët janë një forcë shumë e fuqishme, veçanërisht nëse ato formohen si një të ashtuquajtur "bashkësi islame".

Por kur bombat e NATO-s bien mbi një pjesë të këtij kombi, siç janë ato që jetojnë në Irak, ose Libi, apo Pakistan, dhe vrasin një numër të madh civilësh të pafajshëm, pa dëmtuar fëmijë, "bashkësia islame" reagon ekskluzivisht me deklarata dhe dënime gojore. Asgjë më shumë se kaq. I ashtuquajturi veprim i armatosur islam nuk është i inicuar. Ajo që është edhe më interesante në sulmin e NATO-s ndaj Libisë, anëtarët e rrjetit militant - Al-Kaeda, fortesa kryesore financiare e të cilit është në Arabinë Saudite të pasur. Dhe ky vend është partneri kryesor i biznesit të SHBA-së dhe Londrës.

Prandaj është e qartë se populli musliman është shumë i ndarë, në mënyrë që konflikte të ndryshme të mund të orkestrohen lehtësisht ndërmjet tyre. Bashkësia Islame e 1.8 miliard praktikisht nuk funksionon si një e tërë harmonike.

Pak njerëz e dinë që në krijimin e kësaj përçarje, inteligjenca ndërkombëtare, e ngarkuar me falsifikimin e historisë dhe manipulimeve psikologjike, punoi për disa qindra vjet për të riformuar mësimin islam, dhe e bëri këtë për nevojat e një karteli tregtar me qendër në Londër. Kjo kartelë më e fuqishme tregtare e quan veten Kurorë. Le të kujtojmë se fuqia e tyre mbështetet në kontrollin e aleancës më të fuqishme NATO-s (e kontrolluar nga Pentagoni), shumë udhëheqës shtetërorë dhe fetarë, por kryesisht në kontrollin e dy monedhave më të fuqishme botërore - dollarit amerikan dhe euros.

Meqenëse Islami si fe nuk lejon dhënien e parave me interes, karteli i Londrës kujdeset që tregtarët islamë që kanë sasi të mëdha ari të mos bashkohen në një kartel të ngjashëm dhe të mos fillojnë të lëshojnë disa prej monedhave të tyre islame - për shembull dinari i artë islam. Dhe kjo është pikërisht ajo që Gadafi u propozoi vendeve të pasura të Afrikës, dhe kjo është arsyeja pse Libia duhej të shkatërrohej ekonomikisht.


Inteligjenca britanike dhe jezuitët krijojnë Vehabizmin

Raporti i një spiuni britanik në Lindjen e Mesme nga vitet 1970, i shkruar si "Memoirs of Mr. Hempher", (pdf: http://www.hakikatkitabevi.net/book.php?bookCode=058) filloi të punojë në shpërbërjen e popujve islamë dhe minimin e besimit të vërtetë islam dyqind vjet më parë. Ky raport u bë përsëri interesant pasi një dokument i inteligjencës ushtarake irakene i përgatitur për Sadam Husein nga koloneli irakian Al-Amiri Said Mahmoud Najim u përkthye në anglisht. Ai e titulloi atë: "Shfaqja e lëvizjes vehabiste dhe rrënjët e saj historike". Është e qartë se Sadam Huseini e kuptoi që ekziston një vezë e fshehur në komunitetin musliman e quajtur - Vehabizëm, dhe ai u përpoq të kuptojë se kush e mbolli atje.


Pra, le të shohim se çfarë është Vehabizmi

Zyrtarisht pretendohet se Vehabistët konsiderohen pasues të islamit Sunit dhe ata janë ndjekës të mësimeve të predikuara në shekullin 18 nga teologu islam Muhamed ibn Abd al-Vahab. Ai dyshohet se "kishte nevojë" për të pastruar disa prej paqartësive në këtë mësim fetar, i cili u ngrit si rezultat i shumë bid'ateve (risive) gjatë një periudhe të gjatë kohore.

Vehabizmi (ose Selefizmi) në thelb sfidoi domosdoshmërinë e transmetimit të mësimeve islame nga brezi në brez, siç është praktikuar me shekuj midis fiseve dhe familjeve islame. Sipas vehabistëve, ky nuk ishte një transmetim i vërtetë i mësimeve, pasi pësoi shumë keqinterpretime. Kështu ai i dha vetes të drejtën ta kthejë atë pak në një interpretim adekuat nga Ai duke qenë interpretuesi i pranuar i ajeteve Kur'anore.

Dhe ai arriti jo vetëm që ta impononte veten si përkthyes, por ta zgjerojë shumë interpretimin e tij dhe ta imponojë atë në shumë besimtarë. Ai mori para të mëdha nga britanikët për këtë punë të "përhapjes së interpretimit të vërtetë të Kuranit".

Një nga pikat më të rëndësishme nga interpretimi vehabist është që Islami duhet të ketë ushtrinë e vet fetare, ashtu si katolikët kanë ushtrinë e tyre - Jezuitët. Vehabizmi me një interpretim të tillë të Kuranit vetëm e aprovon se besimi islam imponohet me forcë, kështu që Islami (dihet se është besim paqësor) filloi të marrë gjithnjë e më shumë skica militante. Për këtë qëllim, Vehabizmi mbështet të gjitha veprimet e mundshme subversive (gjoja në emër të All-llahut), grushta të armatosura, konflikte, dhunë dhe konfrontime me disidentët dhe kritikët e Islamit (d.m.th. me heretikët, etj.).

Dhe kjo ishte pikërisht ajo që i përshtatej ideologëve të Vatikanit dhe doktrinës së tyre - DIVITE ET IMPERA. Dhe perandoria kryesore e Vatikanit është Britania e Madhe me të gjitha kolonitë e saj zyrtare dhe informale, të cilat përfshijnë Australinë, Kanadanë, Shtetet e Bashkuara, Meksikën, Indinë, Pakistanin dhe kolonitë e Afrikës Qendrore që gjoja fituan "pavarësinë" e tyre. Serbia është gjithashtu një koloni britanike (pas rrëzimit të Obrenoviq) dhe kjo mund të shihet qartë në kurorën, e cila është ende sot në flamurin serb.

Se vehabizmi dhe jezuitizmi, si dhe komunizmi dhe zionizmi, por edhe nazizmi gjerman, erdhën nga e njëjta kuzhinë e Vatikanit dhe që në një mënyrë shumë të çuditshme në një periudhë të gjatë historike ata punojnë në mënyrë perfekte në interes të forcimit të Perandorisë Britanike, d.m.th. Kurora filloi të vihet re vetëm në dekadat e fundit, kur u zbuluan gjithnjë e më shumë elementë të komplotit shekullor.


Përhapja e Vehabizmit

Vehabizmi u përhap kështu nga vehabistët në fiset arabe për 140 vjet, derisa osmanët e ndaluan përkohësisht atë me fushatën e tyre në Afrikën e Veriut. Por, me rënien e Hilafetit Osman, Britania dhe Italia përsëri arritën ta vendosnin këtë territor nën kontrollin e tyre dhe, të shikojnë mrekullitë, Vehabizmin pas Luftës së Dytë Botërore, megjithë krijimin e të ashtuquajturës Izrael hebraik si fqinj, Vehabizmi bëhet një shkollë jashtëzakonisht e fuqishme brenda islamit. Ndërsa Izraeli u forcua, kështu vepruan edhe Arabia Saudite, dhe kështu vepruan edhe Vehabistët.

"Kujtimet e z. Hempher" i cili zbulon në detaje se si britanikët spiunuan në Lindjen e Mesme në mesin e shekullit të 18-të, duke bërë kontakte me Ibn Abdul Vehabin me qëllim të krijimit të një versioni subversiv të Islamit që do të ndante ndjekësit e tij nëse do të ishte e nevojshme.

Le të kujtojmë se arabët filluan të pranojnë besimin apostolik të krishterë shumë kohë më parë gjatë Perandorisë Romake, derisa kryqtarët dhe ushtarët e perandorit romak Konstandinit u kthyen në këtë besim në shekullin e tretë. Duke kuptuar se nuk ka pasues të besimit apostolik të krishterë në Vatikan, pasi u paraqitën këta "ujqër" të maskuar si "dele", përhapja e këtij krishterimi të rremë në vendet arabe nuk kaloi ashtu siç ndodhi në Evropën Perëndimore naive dhe injorante midis analfabetëve, pushtetarëve të pangopur evropianë.

Por për hir të kolonizimit më të lehtë dhe sa më shumë plaçkitje të jetë e mundur, duhej bërë një ndarje midis këtyre popujve (muslimanë), dhe kjo u bë në shekullin XIX duke formuar shumë shtete të vogla (bashkim ose shkëputje e fiseve individuale), formimi i bashkësive të reja etnike (të fiseve të përziera), dhe në fund imponimi i demokracisë, ku qytetarët ndahen në parti. Kështu që, bashkësia shoqërore nuk mund të funksionojë kurrë në mënyrë harmonike në një periudhë të gjatë kohore dhe shpërbëhet lehtë dhe futet në konflikte.

Megjithatë, leva kryesore në doktrinën e ndarjes ishte krijimi i një forme tjetër të Islamit dhe ky ishte Vehabizmi. Me kalimin e kohës, kjo lëvizje islame ka kompromentuar të gjithë Islamin në botën perëndimore, duke shkaktuar frikë nga muslimanët. Në thelb, kjo frikë ishte e domosdoshme për kartelin tregtar në Londër, i cili kishte frikë nga tregtarët arabë të aftë, veçanërisht sistemi bankar islam, i cili nuk bazohej në normat e interesit të gjelbëruar dhe krijimin e parave të interesit joekzistues (spekulues). Ai sistem islam mbështetej në një shkëmbim të shëndetshëm ekonomik të mallrave dhe një monedhe të qëndrueshme prapa së cilës qëndronte ari.

Me ndihmën e vehabistëve dhe veprimtarive të tyre subversive, Perandoria Osmane u shkatërrua dhe në vitin 1932 u krijua Arabia Saudite, baza tregtare e Londrës për Lindjen e Mesme dhe për tërë Afrikën. Me themelimin e Arabisë Saudite, Vehabizmi u bë shkolla mbizotëruese islame në këtë vend. Ndërsa Sauditët kishin lidhje shumë të forta biznesi me Perëndimin përmes shitjes së naftës, veçanërisht me Shtetet e Bashkuara (të cilat lidhën vlerën e dollarit me naftë Saudite dhe ndikimin Saudit në Opec), shuma e madhe e parave që rridhnin në Arabinë Saudite mundësuan përhapjen e këtij mësimi përreth vendeve arabe tashmë në Pakistan dhe në mbarë botën. Kudo ku i duheshin imperialistët britanikë. Anglezët e varfër nuk e dinë as kush po drejton vendin e tyre dhe kush po hedh mbi ta këta militantë. Sot, ata kanë përmbytur tërë Evropën Perëndimore. (Ku shfaqet një pasqyrë joreale e Islamit).

Ata historianë që mbronin Vehabizmin, si një reformë e ligjshme e mësimit islam, u përpoqën të mbulojnë "Kujtimet" e përmendura dhe t'i paraqesin ato si false. Këtu përfshihet Bernard Heikel, një profesor i studimeve të Lindjes së Mesme në Universitetin Princeton, i cili supozon pa asnjë provë mbështetëse që "Kujtimet" u shkrua nga Ajub Sabri Pasha.

Megjithëse "Kujtimet" u shfaqën në vitin 1970, Pasha shkruajti versionin e tij të historisë Vehabiste qysh në vitin 1888. Sabri Pasha është një shkrimtar i njohur osman dhe admirali detar turk, i cili shërbeu në ushtrinë osmane në Gadishullin Arabik dhe shkroi për historinë e tyre. Kjo përfshin librin "Fillimet dhe përhapja e Vehabizmit", ku ai rrëfen shoqërinë dhe komplotin e Ibn Vehabit me Hemferin.

Pra, është e qartë se osmanët, si dhe Sadam Huseini, e dinin se ku po frynin erërat shkatërruese në botën islame dhe kush po i prish ato. Nëse historianët tanë studionin periudhën e sundimit turk në Ballkan nga ky aspekt, mund të shohim më mirë kush ishte me të vërtetë prapa shtypjeve kryesore turke në atë kohë dhe kush u mërzit nga Obrenovićët që ishin pjesë e këtij hilafeti turk. Sidomos nëse dimë për rolin e përsosur të Jezuitëve dhe Vatikanit në tërë historinë Vehabiste, të cilën do ta shohim më vonë.


Familja Saudite është me origjinë Hebreje?

Përveç asaj që u zbulua në kujtimet e Hemferit, raportet e inteligjencës irakene zbulojnë edhe disa pretendime, të cilat ekzistojnë në versionin arab, por nuk janë përkthyera në anglisht. Kështu, pretendohet se të dy Ibn Abdul Vehabi dhe sponsori i tij Ibn Saud, i cili është themeluesi i dinastisë së sotme Saudite, ishin me origjinë hebreje. (Kur themi hebrej, kemi shkruar tashmë se ky nuk është një popull biblik, por një rrjet i madh tregtarësh të parave të sjellura në Evropë nga mbretërit norman në fillim të mijëvjeçarit të dytë për plaçkitje dhe ushteri. Këta tregtarë kishin për detyrë të shpërndanin para si investime dhe ryshfete fiseve dhe sundimtarëve në Afrikë dhe në vendet arabe. Në kthim ata morën ar dhe e dërguan në Vatikan, si dhe skllevër të zinj që i transportuan në Botën e Re te skllevërit atje). Dhe kjo do të konfirmohet nga kjo histori e vogël për Vehabistët.

Për shembull, Dr. Mustafa Turan shkroi në veprën e tij: "Hebrenjtë Donmeh" se Muhamed ibn Abdul Vehab ishte një pasardhës i familjes hebreje Donmeh nga Turqia. Këta hebrenj donmeh dyshohet se ishin pasues të mesihut të famshëm të rremë Sabataj Zevija, i cili dyshohet se u kthye nga besimi hebre në Islam në 1666, por mbeti me zemër ndryshe. Librat e historisë hebraike shkruajnë për këtë ngjarje, e vetmja pyetje e madhe është se nga vijnë të dhënat origjinale. Ndoshta nga fabrika për falsifikime historike, në të cilën u mbajt "linja prodhuese" dhe mbahet edhe sot - nga Jezuitët e mësuar dhe të shkolluar. Mos harroni se shkrim-leximi masiv në Evropë filloi vetëm 150 vjet më parë me revolucionin industrial. Fisnikët kishin nevojë për skllevër më të stërvitur teknikisht.

Kështu, sipas tregimit, pasardhësit dhe pasuesit e Zevit filluan të shndërroheshin publikisht në Islam, dhe në thelb ata mbetën besnikë ndaj Kabalës, një mësim që ata sollën nga Aleksandria e lashtë ose Babilonia. Kabala ishte një teknikë e lidhjes sekrete të biznesit.

Muhamed Saher njoftoi se familja mbretërore saudite ishte çifute, kjo është arsyeja pse familja urdhëroi që ai të vritej. Ka edhe pretendime nga burime të tjera, të cilat janë shumë të ngjashme. Për shembull, teksti: "Lëvizja Vehabiste - e vërteta dhe rrënjët" nga Abdul al-Vehab Ibrahim al-Shamari, thotë se ibn Saud (themeluesi i dinastisë) është një pasardhës i Mordehai bin Ibrahim bin Mushi (ose Moshe), një tregtar hebre nga Basra (Irak). Kur u afrua nga anëtarët e shkëmbimit arab të Anizit në një biznes me grurë, ai pretendoi se ishte njëri prej tyre, dhe ai udhëtoi me ta në Nexhd në Arabinë Saudite dhe tregtoi, dhe pastaj mori emrin Markhan bin Ibrahim bin Musa.

Kështu, sipas të njëjtit burim, Ibn Abdul Vehabi, krijuesi i Vehabizmit, është një pasardhës i Vahib al-Tamimi, siç pretendohet në historinë e familjes Saudite. Ambasadori Saudit në Kajro, Abdullah bin Ibrahim al-Mufadal, dyshohet se i pagoi Muhamed al-Tamimit 35.000 yin në vitin 1943 për të falsifikuar pemët familjare të familjeve Saudite dhe Abdul Vehabit, dhe i shkriu ato në një pemë, duke treguar se paraardhësi i tyre ishte vetë Muhammedi s.a.v.s..

Megjithëse është pothuajse e pamundur të provohet vërtetësia e të gjitha këtyre pretendimeve sot, ato janë interesante në dritën e rolit të sotëm të Arabisë Saudite, e cila me politikën e saj ruan absolutisht interesat perëndimore në Lindjen e Mesme, veçanërisht interesat imperialiste të Britanisë së Madhe dhe ruan vlerën spekulative të petrol dollarëve.

Kur njëqind vjet më vonë, Jakob Frank i caktuar u shfaq si mesia i ri hebre, ai pretendoi se ai ishte rimishërimi i Sabatai Zevi. Jacob Frank vendosi lidhje shumë të ngushta me Frimasonin Evropian dhe Rabin Antelman, dhe Amschel Rothschild (themeluesi i dinastisë Rothschild), i cili ishte në Gjermani në atë kohë, ishte nga i njëjti rreth i ndjekësve (ose të afërmve) të Jakobit dhe filloi të financojë Illuminatin bavarez. Bauer e ndryshoi mbiemrin në Rothschild. Nga rruga, komuniteti i Hebrenjve Donmeh ishte përqendruar në Selanik, që ishte vatër e veprimtarive masonike në atë kohë, dhe ishte aty që u formua lëvizja subversive Turqit e Rinj, e cila do të shkatërronte Perandorinë Osmane nga brenda. Ekzistojnë gjithashtu shumë prova, sipas disa historianëve, se Kemal Ataturku gjithashtu është nga Donmeh, një çifut. Le të kujtojmë se qendra e Frimasonerisë është Londra. Tani përpiquni të kuptoni veten tuaj se kush qëndron pas genocidit armen, i cili i atribuohet me këmbëngulje Turqisë, dhe që jetoi pjesërisht në zonën ku shtrihet naftësjellësi i madh Rothschild Kaspik i naftës nga Baku në Ceyhan.

Në fakt, le të thjeshtojmë disa gjëra dhe t'i zvogëlojmë ato në një gjuhë tregtare. Le të themi se Hebrenjtë Donmeh ishin ndoshta tregtarë turq që ishin të gatshëm të bënin franga llogore me ar dhe para, pavarësisht mësimeve islame. Shoqata ndërkombëtare e këtyre huadhënësve të parave kaloi nëpër rrjete të ndryshme në të gjithë Evropën dhe ata quheshin Judeos ose thjesht mbajtës të parave (në anglisht "usury" do të thotë lakmi si një aktivitet biznesi), e cila më vonë u shkurtua në anglisht si "juz" dhe filloi të shqiptohet si "dzhuz". Dhe me kalimin e kohës, falsifikimet historike të jezuitëve u atribuan atyre statusin e një populli që ne i quajmë hebrenj. Një gjuhë e lashtë etiopiane (e ashtuquajtura hebraike) u mor si gjuhë e tyre e lashtë, dhe pjesë të historisë etiopiane i atribuohen asaj, e cila është plotësisht e panjohur për shumicën e evropianëve.

Edhe në mesjetë, Kisha Katolike e egër u dha atyre të drejtën ekskluzive për t'u përfshirë në këto aktivitete - shitjen e parave dhe mbledhjen e arit nga njerëzit. Dhe nuk ishte një popull me origjinë etnike (nga Palestina), por një "popull" i tregtarëve ndërkombëtarë që punuan për interesat e Vatikanit dhe spiunuan në gjykatat evropiane. Njerëzit e zakonshëm me origjinë Khazar, kryesisht nga Rusia dhe Polonia, emigruan në Izrael, të bindur se kishin pranuar "besimin hebre" në një periudhë historike, kështu që ata u ngacmuan dhe frikësuan sistematikisht në Rusinë cariste dhe në Evropë. Por huadhënësit e vërtetë të parave kanë mbetur në "punët" e tyre në të gjithë botën. Çfarë mashtrimi! Sigurisht, ekspertët për mashtrime të tilla historike janë jezuitët, të cilët edukohen të bëhen "mjeshtra mashtrimi".

Ishte ky komunitet Donmeh që financoi lëvizjen Turqit e Rinj dhe terroristët dhe tradhtarët e tyre, të cilët ende punojnë në të njëjtin parim dhe quhen "Rezistencë". Sot, ato financohen nga një spekulues i aksioneve hungareze, (natyrisht një hebre) Soros.

Financimi i tradhtarëve në kombe dhe shtete është një mënyrë e luftës speciale që është padyshim e vjetër. Ajo praktikohet edhe sot dhe është arma më e fuqishme e formës njerëzore e bërë ndonjëherë. Kjo është arsyeja pse hebrenjtë janë kudo, në të gjithë botën. Ata nuk kanë asnjë arsye tjetër për këtë, pasi ata tani kanë shtetin e tyre "të Izraelit". Por, për keqardhje të tyre, ata që u transferuan atje janë thjesht skllevër të zakonshëm që mobilizohen nga aristokratët sipas nevojës brenda natës dhe vazhdimisht mbahen nga frika e Islamit.

Pra, tani kemi ardhur te iluzionistët dhe magjistarët e famshëm që kanë pushtuar Vatikanin dhe prej andej kanë kryer një magji të madhe mendore - e cila në mënyrë të pamëshirshme plaçkit dhe hipnotizon miliarda njerëz në planet për një mijë vjet. Dhe kjo është duke krijuar një sistem në të cilin njerëzit vjedhin, vrasin, gjymtojnë veten, ndërsa zotërit nuk kanë marrë pjesë fizikisht në luftëra për një kohë të gjatë. Dhe kjo është aftësia e një sistemi modern të menaxhimit. Magji e vërtetë jezuite.

Thjesht shikoni sulmin e NATO-s ndaj Libisë. Është aprovuar, inkurajuar dhe realizuar nga njerëz të zakonshëm - kukulla politike në krye të institucioneve të ndryshme ndërkombëtare dhe kombëtare, oficerë dhe ushtarë, si dhe gazetarë memecë - të cilët, si të magjepsur dhe të hipnotizuar, transmetojnë gjithçka që u paraqitet atyre si lajme agjencie dhe në interes të tregtarëve në Londër. Për të gjitha këto, ata marrin, jo ar, jo diamante, por para të zakonshme letre. Askush prej tyre nuk kthehet në trurin e tyre dhe në asnjë moment nuk ndalet dhe pyet veten - çfarë interesi ka kush është në krye të Libisë dhe nëse Libianët e pëlqejnë Gadafin apo jo.

Ata janë të gjithë si makina pa personalitete (siç i quajti Kisinger "kafshë të njëtrajtshme me uniformë"), të cilët po ndjekin dhe vrasin në mënyrë të pamëshirshme njerëzit Libian (ose në Afganistan, Siri, etj.) në këtë moment.

Rreziku më i madh për njerëzimin sot janë pikërisht ata njerëz pa personalitete. Krijimi i këtyre monstrave njerëzore është një pasojë e veprës shekullore të alkimistëve mendorë të Vatikanit dhe iluzionistëve. Për njerëzit e thjeshtë - besimtarët, Vehabizmi është i mbushur me shumë detaje ideologjike fetare, të cilat shërbejnë ekskluzivisht për besimtarët mashtrues dhe përçarjen e tyre, ndërsa Islami i vërtetë po sulmohet, dhe besimtarët islam vriten me bomba të NATO-s dhe u shkatërrohet ekonoma e shtetit.

A nuk shkoi Gadafi në të gjitha samitet ndërkombëtare, ai u takua me të gjithë liderët e botës? Ata mund të kishin vrarë vetëm atë, por ishte e nevojshme të shkatërrohej Libia e pavarur ekonomikisht dhe e pasur duke mbjellë iluzionin e lëvizjes "çlirimtare" të vetë Libianëve. Në fakt, çdokush mund të jetë në pozitën e Gadafit nesër dhe është një lojë e mbrapshtë biznesi e Vatikanit.


Vëllazëria Muslimane mbahet nga një gjeneral Jezuit

Në librin e tij "Vrasësit e Vatikanit", Eric John Phelps konfirmon qëndrimin se "perandoria e padukshme e masonerisë luciferiane" (nga Londra) posaçërisht kontrollon dinastinë Saudite dhe përmes saj ata kanë kontrollin mbi OPEC, pra çmimin e naftës në tregun botëror. Selia e New York-ut në Kurorën e londrës është një institucion i quajtur Këshilli i Punëve të Jashtme me emër dashamirës dhe u themelua në vitin 1921. Dhe çdo Sekretar Amerikan i Shtetit duhet të jetë njeriu i tyre.

Phelps pretendon se jezuitët krijuan Mbretërinë e Arabisë Saudite në 1932 duke përdorur një kult islam fanatik të njohur si "Islami Vehabist". Kjo formë e Islamit ka rolin e kryqtarëve islam, luftëtarëve fanatikë, me qëllimin që gjoja të luftojnë kundër protestantëve të krishterë, dhe Kalorësit Maltese (një nga urdhërat e fshehtë të lartë të Vatikanit) gjithashtu morën pjesë në krijimin e tij.

Vehabistët, me ndihmën e ushtrisë britanike, arritën në Mekë në 1924, bombarduan Medinen e Pejgamberit s.a.v.s. me bomba. Ata terrorizuan dhe vranë popullatën islame. Por, vetëm në vitin 1931 arritën të pushtonin Medinën.

Instalimi i familjes Saud në fron në atë pjesë të Arabisë u ndihmua nga agjenti i shërbimit sekret britanik, fisnik dhe kalorës maltez, John Philby, i cili u prezantua midis arabëve si një Vehabi (i famshmi Thomas Lawrence i Arabisë). Ai gjithashtu ndërmjetësoi në krijimin e kompanisë amerikano-arabe të naftës ARAMCO. Winston Churchill dhe Benito Musoloni gjithashtu morën pjesë në krijimin e mbretërisë Saudite, për të dy për të cilët rrëfyesi dhe këshilltari politik ishte një jezuit, Pietro Taci Venturi, pretendon Phelps. Bashkëpunimi mes Musolinit dhe Churchillit për këtë çështje u zhvillua në fshehtësi, ndërsa ata ishin publikisht në një konflikt lufte - Italia si anëtar i aleancës së luftës "Boshti", dhe Churchill udhëheqësi i "Aleatëve". Mbrojtësi i tyre i zakonshëm ishte Papa Pius XII, dhe ndarja e rajoneve Arabe dhe Persiane ishte finale madhështore e luftës 30-vjeçare nga 1914 deri në 1945, e cila orkestroi rendin jezuit për interesat e oligarkisë tregtare Britanike, kur, përveç kufijve evropianë, Japonia u riorganizua, India, Pakistani, Turqia, Persia dhe Bashkimi Sovjetik, i cili përfshiu pjesën më të madhe të kontinentit aziatik.

Për këtë kartelë tregtare nga Londra, politika është si një lojë në një tabelë shahu, ku ndahen rrethet tregtare. Njerëzit janë gjithmonë dëme kolateral dhe kjo ishte rasti në të dy luftërat e fundit botërore.

Kjo është arsyeja pse Arabia Saudite financoi me bollëk rrjetin terrorist botëror (i njohur si Al-Kaeda), i cili bënte gjithçka që nuk është në interes të Islamit të vërtetë). Rrjeti mbikëqyret nga një gjeneral jezuit, i cili gjithashtu kontrollon CIA. Kjo është arsyeja pse agjensia drejtohet gjithmonë nga një anëtar i Këshillit të Punëve të Jashtme, ose një kalorës i betuar maltez ose një mason 33 shkallë, ose një anëtar i një vëllazërie të fshehtë nga Universiteti Yale i njohur si "Kafkat dhe kockat", anëtarët e të cilit janë Bushi i vjetër dhe i ri.

Fanatikët (që pretendojnë si muslimanë), në të vërtetë të trajnuar sauditët, infiltrojnë në Shtetet e Bashkuara përmes Zyrës së Emigrantëve (i cili kontrollohet nga jezuitët) dhe kështu, nën kontrollin e jezuitëve, krijohet dhe trainohet një rrjet i tërë militant, shkruante Phelps. Dhe kjo derë e emigrantëve nuk ishte e mbyllur për ta edhe pas sulmit në New York në 2001, që u atribuohet zyrtarisht atyre.


Shtojca:

Vehabistët janë leva kryesore përmes së cilës Britania, d.m.th. Kurora vepron në ngjarje politike në Bosnje dhe Hercegovinë, duke mbjellë mosmarrëveshje dhe duke nxitur trazira fetare dhe tension politik, sa herë që i nevojitet. Vehabistët janë kryesorë në agjencitë e inteligjencës dhe shumë OJQ militante dhe lëvizjet qytetare "të pavarura" në vendet islamike. Sipas burimeve të OJQ-ve kroate, ka rreth 50.000 prej tyre sot në BiH dhe ata janë të armatosur mirë.

Për t'i shërbyer interesave të Kurorës Britanike, të rinjtë në Arabinë Saudite fitojnë sistematikisht njohuri të rreme jo vetëm nga feja dhe historia, por edhe nga të gjitha fushat e tjera. Qëllimi është që ky bashkësi shoqërore të mos zhvillojë kurrë teknologjinë e vet, por të duhet të importojë gjithçka nga Shtetet e Bashkuara. Dituria është fuqi.

Liga Arabe është një organizatë vetëm për deklarata dhe dënime gojore. Sidoqoftë, kjo ligë inicoi OKB-në që të votojë mbi ndalimin e fluturimeve mbi Libi (No Fly zone) dhe kështu i mundësoi NATO-s të bombardonte dhe vriste në të gjithë Libinë Islame pa asnjë pengesë. Iniciatori kryesor ishte Arabia Saudite Vehabiste, ndërsa disa vende të tjera arabe e kundërshtuan atë. Praktikisht kjo ligë shërben si pulë frikacake në bashkësinë ndërkombëtare islame.Autor: Ivona ZHIVKOVIQ_________________________

Teksti është përkthyer dhe redaktuar, andaj nuk është i ploti: http://www.ivonazivkovic.net/VEHABIJE.html

Mbylle Es-Selatu ve es-Selamu alejke, ja Resul-Allah, ja Habib-Allah, ja Nebijj-Allah, ...

Në rregull Kjo webfaqe përdor cookies. Duke përdorur këtë webfaqe, do të pranoni edhe vendosjen e cookies. Më shumë Info ...