Familja Saudite është me origjinë Hebreje?Përveç asaj që u zbulua në kujtimet e Hemferit, raportet e inteligjencës irakene zbulojnë edhe disa pretendime, të cilat ekzistojnë në versionin arab, por nuk janë përkthyera në anglisht. Kështu, pretendohet se të dy Ibn Abdul Vehabi dhe sponsori i tij Ibn Saud, i cili është themeluesi i dinastisë së sotme Saudite, ishin me origjinë hebreje. (Kur themi hebrej, kemi shkruar tashmë se ky nuk është një popull biblik, por një rrjet i madh tregtarësh të parave të sjellura në Evropë nga mbretërit norman në fillim të mijëvjeçarit të dytë për plaçkitje dhe ushteri. Këta tregtarë kishin për detyrë të shpërndanin para si investime dhe ryshfete fiseve dhe sundimtarëve në Afrikë dhe në vendet arabe. Në kthim ata morën ar dhe e dërguan në Vatikan, si dhe skllevër të zinj që i transportuan në Botën e Re te skllevërit atje). Dhe kjo do të konfirmohet nga kjo histori e vogël për Vehabistët.

Për shembull, Dr. Mustafa Turan shkroi në veprën e tij: "Hebrenjtë Donmeh" se Muhamed ibn Abdul Vehab ishte një pasardhës i familjes hebreje Donmeh nga Turqia. Këta hebrenj donmeh dyshohet se ishin pasues të mesihut të famshëm të rremë Sabataj Zevija, i cili dyshohet se u kthye nga besimi hebre në Islam në 1666, por mbeti me zemër ndryshe. Librat e historisë hebraike shkruajnë për këtë ngjarje, e vetmja pyetje e madhe është se nga vijnë të dhënat origjinale. Ndoshta nga fabrika për falsifikime historike, në të cilën u mbajt "linja prodhuese" dhe mbahet edhe sot - nga Jezuitët e mësuar dhe të shkolluar. Mos harroni se shkrim-leximi masiv në Evropë filloi vetëm 150 vjet më parë me revolucionin industrial. Fisnikët kishin nevojë për skllevër më të stërvitur teknikisht.

Kështu, sipas tregimit, pasardhësit dhe pasuesit e Zevit filluan të shndërroheshin publikisht në Islam, dhe në thelb ata mbetën besnikë ndaj Kabalës, një mësim që ata sollën nga Aleksandria e lashtë ose Babilonia. Kabala ishte një teknikë e lidhjes sekrete të biznesit.

Muhamed Saher njoftoi se familja mbretërore saudite ishte çifute, kjo është arsyeja pse familja urdhëroi që ai të vritej. Ka edhe pretendime nga burime të tjera, të cilat janë shumë të ngjashme. Për shembull, teksti: "Lëvizja Vehabiste - e vërteta dhe rrënjët" nga Abdul al-Vehab Ibrahim al-Shamari, thotë se ibn Saud (themeluesi i dinastisë) është një pasardhës i Mordehai bin Ibrahim bin Mushi (ose Moshe), një tregtar hebre nga Basra (Irak). Kur u afrua nga anëtarët e shkëmbimit arab të Anizit në një biznes me grurë, ai pretendoi se ishte njëri prej tyre, dhe ai udhëtoi me ta në Nexhd në Arabinë Saudite dhe tregtoi, dhe pastaj mori emrin Markhan bin Ibrahim bin Musa.

Kështu, sipas të njëjtit burim, Ibn Abdul Vehabi, krijuesi i Vehabizmit, është një pasardhës i Vahib al-Tamimi, siç pretendohet në historinë e familjes Saudite. Ambasadori Saudit në Kajro, Abdullah bin Ibrahim al-Mufadal, dyshohet se i pagoi Muhamed al-Tamimit 35.000 yin në vitin 1943 për të falsifikuar pemët familjare të familjeve Saudite dhe Abdul Vehabit, dhe i shkriu ato në një pemë, duke treguar se paraardhësi i tyre ishte vetë Muhammedi s.a.v.s..

Megjithëse është pothuajse e pamundur të provohet vërtetësia e të gjitha këtyre pretendimeve sot, ato janë interesante në dritën e rolit të sotëm të Arabisë Saudite, e cila me politikën e saj ruan absolutisht interesat perëndimore në Lindjen e Mesme, veçanërisht interesat imperialiste të Britanisë së Madhe dhe ruan vlerën spekulative të petrol dollarëve.

Kur njëqind vjet më vonë, Jakob Frank i caktuar u shfaq si mesia i ri hebre, ai pretendoi se ai ishte rimishërimi i Sabatai Zevi. Jacob Frank vendosi lidhje shumë të ngushta me Frimasonin Evropian dhe Rabin Antelman, dhe Amschel Rothschild (themeluesi i dinastisë Rothschild), i cili ishte në Gjermani në atë kohë, ishte nga i njëjti rreth i ndjekësve (ose të afërmve) të Jakobit dhe filloi të financojë Illuminatin bavarez. Bauer e ndryshoi mbiemrin në Rothschild. Nga rruga, komuniteti i Hebrenjve Donmeh ishte përqendruar në Selanik, që ishte vatër e veprimtarive masonike në atë kohë, dhe ishte aty që u formua lëvizja subversive Turqit e Rinj, e cila do të shkatërronte Perandorinë Osmane nga brenda. Ekzistojnë gjithashtu shumë prova, sipas disa historianëve, se Kemal Ataturku gjithashtu është nga Donmeh, një çifut. Le të kujtojmë se qendra e Frimasonerisë është Londra. Tani përpiquni të kuptoni veten tuaj se kush qëndron pas genocidit armen, i cili i atribuohet me këmbëngulje Turqisë, dhe që jetoi pjesërisht në zonën ku shtrihet naftësjellësi i madh Rothschild Kaspik i naftës nga Baku në Ceyhan.

Në fakt, le të thjeshtojmë disa gjëra dhe t'i zvogëlojmë ato në një gjuhë tregtare. Le të themi se Hebrenjtë Donmeh ishin ndoshta tregtarë turq që ishin të gatshëm të bënin franga llogore me ar dhe para, pavarësisht mësimeve islame. Shoqata ndërkombëtare e këtyre huadhënësve të parave kaloi nëpër rrjete të ndryshme në të gjithë Evropën dhe ata quheshin Judeos ose thjesht mbajtës të parave (në anglisht "usury" do të thotë lakmi si një aktivitet biznesi), e cila më vonë u shkurtua në anglisht si "juz" dhe filloi të shqiptohet si "dzhuz". Dhe me kalimin e kohës, falsifikimet historike të jezuitëve u atribuan atyre statusin e një populli që ne i quajmë hebrenj. Një gjuhë e lashtë etiopiane (e ashtuquajtura hebraike) u mor si gjuhë e tyre e lashtë, dhe pjesë të historisë etiopiane i atribuohen asaj, e cila është plotësisht e panjohur për shumicën e evropianëve.

Edhe në mesjetë, Kisha Katolike e egër u dha atyre të drejtën ekskluzive për t'u përfshirë në këto aktivitete - shitjen e parave dhe mbledhjen e arit nga njerëzit. Dhe nuk ishte një popull me origjinë etnike (nga Palestina), por një "popull" i tregtarëve ndërkombëtarë që punuan për interesat e Vatikanit dhe spiunuan në gjykatat evropiane. Njerëzit e zakonshëm me origjinë Khazar, kryesisht nga Rusia dhe Polonia, emigruan në Izrael, të bindur se kishin pranuar "besimin hebre" në një periudhë historike, kështu që ata u ngacmuan dhe frikësuan sistematikisht në Rusinë cariste dhe në Evropë. Por huadhënësit e vërtetë të parave kanë mbetur në "punët" e tyre në të gjithë botën. Çfarë mashtrimi! Sigurisht, ekspertët për mashtrime të tilla historike janë jezuitët, të cilët edukohen të bëhen "mjeshtra mashtrimi".

Ishte ky komunitet Donmeh që financoi lëvizjen Turqit e Rinj dhe terroristët dhe tradhtarët e tyre, të cilët ende punojnë në të njëjtin parim dhe quhen "Rezistencë". Sot, ato financohen nga një spekulues i aksioneve hungareze, (natyrisht një hebre) Soros.

Financimi i tradhtarëve në kombe dhe shtete është një mënyrë e luftës speciale që është padyshim e vjetër. Ajo praktikohet edhe sot dhe është arma më e fuqishme e formës njerëzore e bërë ndonjëherë. Kjo është arsyeja pse hebrenjtë janë kudo, në të gjithë botën. Ata nuk kanë asnjë arsye tjetër për këtë, pasi ata tani kanë shtetin e tyre "të Izraelit". Por, për keqardhje të tyre, ata që u transferuan atje janë thjesht skllevër të zakonshëm që mobilizohen nga aristokratët sipas nevojës brenda natës dhe vazhdimisht mbahen nga frika e Islamit.

Pra, tani kemi ardhur te iluzionistët dhe magjistarët e famshëm që kanë pushtuar Vatikanin dhe prej andej kanë kryer një magji të madhe mendore - e cila në mënyrë të pamëshirshme plaçkit dhe hipnotizon miliarda njerëz në planet për një mijë vjet. Dhe kjo është duke krijuar një sistem në të cilin njerëzit vjedhin, vrasin, gjymtojnë veten, ndërsa zotërit nuk kanë marrë pjesë fizikisht në luftëra për një kohë të gjatë. Dhe kjo është aftësia e një sistemi modern të menaxhimit. Magji e vërtetë jezuite.

Thjesht shikoni sulmin e NATO-s ndaj Libisë. Është aprovuar, inkurajuar dhe realizuar nga njerëz të zakonshëm - kukulla politike në krye të institucioneve të ndryshme ndërkombëtare dhe kombëtare, oficerë dhe ushtarë, si dhe gazetarë memecë - të cilët, si të magjepsur dhe të hipnotizuar, transmetojnë gjithçka që u paraqitet atyre si lajme agjencie dhe në interes të tregtarëve në Londër. Për të gjitha këto, ata marrin, jo ar, jo diamante, por para të zakonshme letre. Askush prej tyre nuk kthehet në trurin e tyre dhe në asnjë moment nuk ndalet dhe pyet veten - çfarë interesi ka kush është në krye të Libisë dhe nëse Libianët e pëlqejnë Gadafin apo jo.

Ata janë të gjithë si makina pa personalitete (siç i quajti Kisinger "kafshë të njëtrajtshme me uniformë"), të cilët po ndjekin dhe vrasin në mënyrë të pamëshirshme njerëzit Libian (ose në Afganistan, Siri, etj.) në këtë moment.

Rreziku më i madh për njerëzimin sot janë pikërisht ata njerëz pa personalitete. Krijimi i këtyre monstrave njerëzore është një pasojë e veprës shekullore të alkimistëve mendorë të Vatikanit dhe iluzionistëve. Për njerëzit e thjeshtë - besimtarët, Vehabizmi është i mbushur me shumë detaje ideologjike fetare, të cilat shërbejnë ekskluzivisht për besimtarët mashtrues dhe përçarjen e tyre, ndërsa Islami i vërtetë po sulmohet, dhe besimtarët islam vriten me bomba të NATO-s dhe u shkatërrohet ekonoma e shtetit.

A nuk shkoi Gadafi në të gjitha samitet ndërkombëtare, ai u takua me të gjithë liderët e botës? Ata mund të kishin vrarë vetëm atë, por ishte e nevojshme të shkatërrohej Libia e pavarur ekonomikisht dhe e pasur duke mbjellë iluzionin e lëvizjes "çlirimtare" të vetë Libianëve. Në fakt, çdokush mund të jetë në pozitën e Gadafit nesër dhe është një lojë e mbrapshtë biznesi e Vatikanit.Autor: Ivona ZHIVKOVIQ_________________________

Shkëputur nga Artikulli: "Vehabistët dhe lidhja Britaniko-Islame: Lufta publike, punët sekrete!".

Në rregull Kjo webfaqe përdor cookies. Duke përdorur këtë webfaqe, do të pranoni edhe vendosjen e cookies. Më shumë Info ...